Caz şarkıcısı Esra Zeynep Yücel'den #Resolution2020'ye destek
BM'nin öncülük ettiği küresel iklim hareketi #Resolution2020'ye bir destek de caz şarkıcısı Esra Zeynep Yücel'den geldi. Yücel, kampanya için bestelenen şarkıyı Omuz Omuza adıyla düzenleyerek yeniden yorumladı. br>
The UN pioneered Climate Initiative #Resolution2020 supported by such celebrities as Emma Thompson, Keira Knightley, Bill Nighy and Felicity Jones receives support from another musician in Turkey, after Chromas.

Emma Thompson, Keira Knightley, Bill Nighy, Felicity Jones gibi tanınmış simaların desteklediği BM öncülüğündeki küresel iklim eylemi #Resolution2020'ye Türkiye'den Chromas'ın ardından bir başka müzisyen daha destek verdi.

Esra Zeynep Yücel, hareket kapsamında Robin Howl, Violet Skies ve Holly Fletcher'ın yazdığı Resolution adlı şarkıyı akustik performansıyla yorumladı. Şarkıyı Omuz Omuza adıyla düzenleyen Yücel'e Önder Focan ve Şenova Ülker eşlik etti. Şarkıya Boğaz kıyısında bir de klip çekildi. br>
Küresel iklim değişikliğiyle mücadele için dünyayı müzik kanalıyla temsil etmeyi ve birleştirmeyi amaçlayan #Resolution2020 projesi, paylaşımlarla görünürlük kazanarak, politikacılar ve dünya liderlerinin küresel iklim değişikliğine karşı yeni kararlar almalarını sağlamayı hedefliyor.